Produs adaugat in cos
Continua Vezi cos

Amenajari gradini,parcuri,spatii verzi,instalatii automatizate de irigatii,drenaj si iluminare.Plante de gradina,garduri vii si gazon

Amenajare spatii interioare
Amenajarea spatiilor interioare se realizeaza prin decorarea cu plAmenajare spatii interioareante in jardinière sau ghivece, asezate izolat sau in grupuri de plante.
Hidroinsamantare gazon
Aceasta metoda se aplica atunci cand temperaturile maxime sunt cuprinse intre 27 si 32 grade Celsius, adica la sfarsitul primaverii-inceputul verii sau la sfarsitul verii-inceputul toamnei atat pe terenuri plane dar mai ales pentru inierbarea terenurilor in panta abrupta.
Amenajare terenuri de sport
Nivelarea grosiera a terenurilor de sport (tennis, fotbal, volei, golf, etc.) se realizeaza cu utilaje iar nivelarea fina se realizeaza manual.      La ambele metode de nivelare se folosesc tehnologii moderne: aparate de masura a distantelor prin GPS, lasere de nivelment cu raza mare de actiune, etc.
Insamantare gazon
Insamantarea gazonului se realizeaza de obicei numai in perioadele de primavara sau inceput de toamna, cand temperaturile maxime in timpul zilei sunt de cel mult 25 grade Celsius.     Operatiunea consta in erbicidarea (sau dezierbarea), saparea, maruntirea si nivelarea terenului, furnizarea si imprastierea unui adaos de nisip (1 m.c./100 m.p.), prefertilizarea terenului cu 30 gr. ingrasamant/m.p., semanarea si incorporarea semintelor de gazon (50 gr./m.p.) si tavalugirea suprafetei insamantate.
Proiecte rezidentiale
 In costurile de proiectare intra intocmirea releveului, aducerea la scara a schitelor, realizarea planurilor de structura (planurile instalatiei de udare, instalatiei electrice de lumini/prize, retelei de drenuri, amplasarea putului si instalatiei de pompare a apei), realizarea planurilor de plantare si trasarea aleilor, amplasarea elementelor de decor (gratar, loc de joaca, loc de odihna, foisor, lac, cascada, etc), elaborarea devizului estimativ al amenajarii in ansamblu.
Montaj rulouri de gazon
Montajul rulourilor de gazon reprezinta metoda cea mai rapida de gazonare a unei suprafete.     Rulourile de gazon autohtone au dimensiunea de 110 X 46 cm.p. iar rulourile de gazon din import au dimensiunea de 250 x 40 cm.p.