Produs adaugat in cos
Continua Vezi cos

Instalatii

In cazul cand udarea se face din reteaua locala a orasului, debitul si presiunea apei pot fi insuficiente pentru instalatia automatizata de udare a gradinii dvs.
Instalatii automatizate de irigatii parcuri si gradini      Sunt instalatii automatizate de udare cu componente ingropate, controlate de un minicomputer ce comanda deschiderea si inchiderea secventiala a unor electrovane (robineti electrici), care permit trecerea apei ridicarea sub presiune a corpurilor de udare si realizarea udarii. Dupa inchiderea automata a electrovanelor corpurile de udare intra la loc in pamant, pana la urmatoarea udare ramanand ascunse vederii.
Reprezinta o retea de tevi cu diametrul de 10 cm., perforate pe intreaga suprafata, striate si flexibile, ingropate in pamant la o adancime de 20-50 cm., dispuse pe orizontala, la acelasi nivel, (fara panta) si acoperite cu o tesatura (geotextil) pentru a nu se colmata in timp.
Instalatia electrica a gradinii consta in lampi (pitici, stalpi si proiectoare) si prize. Lampile pot fi actionate de la intrerupatoare, prin senzori (de crepuscul sau de miscare) sau prin telecomanda.