Produs adaugat in cos
Continua Vezi cos
<

Amenajare spatii interioare

Amenajare spatii interioare

Amenajarea spatiilor interioare se realizeaza prin decorarea cu plAmenajare spatii interioareante in jardinière sau ghivece, asezate izolat sau in grupuri de plante.

Amenajare spatii interioare. Poza 225


     In functie de eveniment sau de posibilitatile din incinta, pentru decor se pot  adauga pietre (lespezi, bolovani si pietris),  buturugi, busteni, panza de sac sau orice alte elemente de décor.
     Contactati-ne cu incredere atat pentru evenimente cu durata scurta de desfasurare: expozitii, targuri, simpozioane, lansari de produse, petreceri de firma, etc. cat si pentru decorarea sediilor sau altor incinte pe durata mai indelungata de timp.
     Experienta noastra in inchirieri de plante si realizari de decoruri pentru filmari, sedinte foto si clipuri publicitare, ne recomanda in colaborarea cu firmele de publicitate si casele de productie.

Alte articole recomandate
Garden Services realizeaza proiectarea, dimensionarea si executia lacurilor artificiale, cascadelor si cursurilor de apa, a pompelor, instalatiilor de recirculare, filtrare si golire, atat pentru lacurile de gradina, exterioare cat si pentru lacurile si fantanile artizanale de interior.
Nivelarea grosiera a terenurilor de sport (tennis, fotbal, volei, golf, etc.) se realizeaza cu utilaje iar nivelarea fina se realizeaza manual.      La ambele metode de nivelare se folosesc tehnologii moderne: aparate de masura a distantelor prin GPS, lasere de nivelment cu raza mare de actiune, etc.
In proiectele complexe de amenajari spatii verzi se intalnesc in mod obligatoriu elemente de structura pentru gradini, pe care specialistii firmei garden services sunt pregatiti sa le realizeze: