Produs adaugat in cos
Continua Vezi cos
<

Amenajare terenuri de sport

Amenajare terenuri de sport

Nivelarea grosiera a terenurilor de sport (tennis, fotbal, volei, golf, etc.) se realizeaza cu utilaje iar nivelarea fina se realizeaza manual.
     La ambele metode de nivelare se folosesc tehnologii moderne: aparate de masura a distantelor prin GPS, lasere de nivelment cu raza mare de actiune, etc.

Amenajare terenuri de sport. Poza 219
Amenajare terenuri de sport. Poza 220


     Suprafetele de joc pot fi realizate din iarba insamantata, rulouri de gazon, zgura, asfalt, gazon artificial, regupol (sau covoare gen cauciuc) cu turnare pe loc sau derulate pe suprafata terenului, si altele.
     Pentru ingradirea terenurilor de sport si accesul in interior, folosim confectii metalice (stalpi, rame, plase, porti de acces) preasamblate in atelierele firmei Garden Services si montate prin imbinari fixe sau demontabile la locul destinat prin proiect

Alte articole recomandate
Amenajarea spatiilor interioare se realizeaza prin decorarea cu plAmenajare spatii interioareante in jardinière sau ghivece, asezate izolat sau in grupuri de plante.
Garden Services realizeaza proiectarea, dimensionarea si executia lacurilor artificiale, cascadelor si cursurilor de apa, a pompelor, instalatiilor de recirculare, filtrare si golire, atat pentru lacurile de gradina, exterioare cat si pentru lacurile si fantanile artizanale de interior.
In proiectele complexe de amenajari spatii verzi se intalnesc in mod obligatoriu elemente de structura pentru gradini, pe care specialistii firmei garden services sunt pregatiti sa le realizeze: