Produs adaugat in cos
Continua Vezi cos
<

Colaborari Primarii

Colaborari Primarii

Avem experienta in proiectarea si executia lucrarilor complexe de amenajare parcuri si gradini publice.
Realizam studii de fezabilitate, proiecte tehnice, planuri de amenajare, schite de detaliu si devize de lucrari pentru obtinerea finantarilor alocate din programul de imbunatatire a calitatii mediului prin realizarea de parcuri si spatii verzi in localitati (Ministerul Mediului-Administratia Fondului de Mediu).

Daca aveti un proiect deja aprobat, Garden Services este executantul recomandat pentru constructia si reabilitarea de parcuri, scuaruri si spatii verzi, realizarea lucrarilor urmand in termenul cel mai scurt si la calitatea maxima.

Dispunem de ateliere, masini, utilaje si specialisti pentru realizarea de parcuri moderne, dotate cu alei, locuri de joaca, locuri de odihna, instalatii automatizate de udare, sisteme de iluminare, retele de drenuri si alte elemente.

Executam fantani arteziene, terenuri de sport (fotbal, tennis, golf, badminton, volei, etc), ingradiri decorative, mici constructii din lemn, realizam terasari, excavatii, decopertari sau umpluturi cu pamant.

Suntem furnizori de corpuri pentru locuri de joaca si mobilier de parcuri.

Contactati-ne din timp!

Alte articole recomandate
Garden Services a realizat o serie de proiecte de anvergura solicitate de catre partenerii sai, birouri de arhitectura si firme de proiectare. Solutiile tehnice oferite arhitectilor pentru amenajarile proiectate au fost intotdeauna simple, durabile si au condus la realizarea facila si in termen a lucrarilor de spatii verzi.
Daca ati elaborat un proiect complex de amenajare sau oferiti consultanta in amenajarea unui spatiu verde, profitati de experienta si viteza de lucru a muncitorilor nostri, lasandu-ne sa lucram pentru voi.
Experienta ne recomanda atat in realizarea lucrarilor cu bugete mari, cat si a lucrarilor cu bugete mici.
Garden Services colaboreaza cu firme si antreprenori de constructii pentru realizarea in subantrepriza a spatiilor verzi si structurilor de gradina.
Garden Services a dezvoltat un sistem de colaborare cu persoanele fizice in care ambele parti au de castigat. Prin promovarea serviciilor si produselor noastre, va puteti rotunji veniturile cu sume consistente sau puteti obtine reduceri in aceeasi valoare.