Produs adaugat in cos
Continua Vezi cos
<

Firme de constructii

Firme de constructii

Garden Services colaboreaza cu firme si antreprenori de constructii pentru realizarea in subantrepriza a spatiilor verzi si structurilor de gradina.


     Cautam sa ne dezvoltam in continuare relatiile cu constructorii pe baza de profit reciproc.
     Daca sunteti reprezentant al unei firme de constructii si aveti de amenajat o gradina, un parc rezidential sau orice fel de spatiu verde, aveti nevoie de plante, pamant fertil sau materiale pentru amenajare, de la noi veti obtine ajutorul necesar, impreuna cu o reducere sau un comision cuprins intre 5% si 10% din valoarea plantelor sau lucrarilor achizitionate.

Alte articole recomandate
Garden Services a realizat o serie de proiecte de anvergura solicitate de catre partenerii sai, birouri de arhitectura si firme de proiectare. Solutiile tehnice oferite arhitectilor pentru amenajarile proiectate au fost intotdeauna simple, durabile si au condus la realizarea facila si in termen a lucrarilor de spatii verzi.
Experienta ne recomanda atat in realizarea lucrarilor cu bugete mari, cat si a lucrarilor cu bugete mici.
Avem experienta in proiectarea si executia lucrarilor complexe de amenajare parcuri si gradini publice. Realizam studii de fezabilitate, proiecte tehnice, planuri de amenajare, schite de detaliu si devize de lucrari pentru obtinerea finantarilor alocate din programul de imbunatatire a calitatii mediului prin realizarea de parcuri si spatii verzi in localitati (Ministerul Mediului-Administratia Fondului de Mediu).
Daca ati elaborat un proiect complex de amenajare sau oferiti consultanta in amenajarea unui spatiu verde, profitati de experienta si viteza de lucru a muncitorilor nostri, lasandu-ne sa lucram pentru voi.
Garden Services a dezvoltat un sistem de colaborare cu persoanele fizice in care ambele parti au de castigat. Prin promovarea serviciilor si produselor noastre, va puteti rotunji veniturile cu sume consistente sau puteti obtine reduceri in aceeasi valoare.