Produs adaugat in cos
Continua Vezi cos
<

Montaj rulouri de gazon

Montaj rulouri de gazon

Montajul rulourilor de gazon reprezinta metoda cea mai rapida de gazonare a unei suprafete.
     Rulourile de gazon autohtone au dimensiunea de 110 X 46 cm.p. iar rulourile de gazon din import au dimensiunea de 250 x 40 cm.p.

Montaj rulouri de gazon. Poza 228

 Ruloul de gazon se decoperteaza si se monteaza aproape in orice perioada a anului, oferind un rezultat spactaculos in obtinerea covorului din gradina Dvs.
     Dupa montaj este necesara udarea abundenta a rulourilor de gazon (mai ales in perioada de vara), pentru aproximativ o saptamana, cu accent pe rosturile de imbinare, care se pot departa in cazul in care ruloul isi pierde din umiditate.
     Rulourile se tund prima data la doua saptamani de la montaj.

Alte articole recomandate
Insamantarea gazonului se realizeaza de obicei numai in perioadele de primavara sau inceput de toamna, cand temperaturile maxime in timpul zilei sunt de cel mult 25 grade Celsius.     Operatiunea consta in erbicidarea (sau dezierbarea), saparea, maruntirea si nivelarea terenului, furnizarea si imprastierea unui adaos de nisip (1 m.c./100 m.p.), prefertilizarea terenului cu 30 gr. ingrasamant/m.p., semanarea si incorporarea semintelor de gazon (50 gr./m.p.) si tavalugirea suprafetei insamantate.
Aceasta metoda se aplica atunci cand temperaturile maxime sunt cuprinse intre 27 si 32 grade Celsius, adica la sfarsitul primaverii-inceputul verii sau la sfarsitul verii-inceputul toamnei atat pe terenuri plane dar mai ales pentru inierbarea terenurilor in panta abrupta.