Produs adaugat in cos
Continua Vezi cos
<

Peisagisti si ingineri horticoli

Peisagisti si ingineri horticoli

Daca ati elaborat un proiect complex de amenajare sau oferiti consultanta in amenajarea unui spatiu verde, profitati de experienta si viteza de lucru a muncitorilor nostri, lasandu-ne sa lucram pentru voi.

     Daca aveti o amenajare contractata si va lipseste forta calificata de munca pentru realizarea lucrarilor sensibile: instalatii automatizate de udare, instalatii de iluminare, retele de drenuri, plantari, realizare alei, etc. sau daca aveti nevoie de un furnizor de pamant care sa faca si munca grea de decopertari, incarcare si evacuare resturi, aducerea si intinderea pamantului fertil (de padure) si alte lucrari de acest gen, credem ca noi suntem exact ceea ce va trebuie.
     Daca puteti sa contractati lucrari de amenajare spatii verzi, atunci negociati cu clientul, comunicati cu noi pentru realizarea devizelor si solutiilor tehnice iar executia amenajarilor va fi, cu noi, rapida si lejera.
     Dispunem de plante si de orice tip de materiale pentru amenajari gradini, pe stoc, gata de a fi livrate cu mijloacele proprii de transport, la orice adresa pe care ne-o indicati.
     Lasati-ne sa va ajutam sa va realizati lucrarile, sa va formati un palmares, sa cresteti, si veti beneficia de recomandarile intotdeauna pozitive ale clientilor vostri.
     Aduceti-ne lucrari, clienti pentru plante, materiale si sisteme (accesorii) de gradina si lasati-ne sa muncim pentru voi, in interesul vostru, in timp ce cheltuiti comisionul oferit de noi pentru serviciile dvs.
     Putem amenaja un spatiu verde in suprafata de 1000 m.p. cu toate dotarile: structura/sisteme, alei, gazon si plante, in maximum 15 zile.

Alte articole recomandate
Garden Services a realizat o serie de proiecte de anvergura solicitate de catre partenerii sai, birouri de arhitectura si firme de proiectare. Solutiile tehnice oferite arhitectilor pentru amenajarile proiectate au fost intotdeauna simple, durabile si au condus la realizarea facila si in termen a lucrarilor de spatii verzi.
Experienta ne recomanda atat in realizarea lucrarilor cu bugete mari, cat si a lucrarilor cu bugete mici.
Avem experienta in proiectarea si executia lucrarilor complexe de amenajare parcuri si gradini publice. Realizam studii de fezabilitate, proiecte tehnice, planuri de amenajare, schite de detaliu si devize de lucrari pentru obtinerea finantarilor alocate din programul de imbunatatire a calitatii mediului prin realizarea de parcuri si spatii verzi in localitati (Ministerul Mediului-Administratia Fondului de Mediu).
Garden Services colaboreaza cu firme si antreprenori de constructii pentru realizarea in subantrepriza a spatiilor verzi si structurilor de gradina.
Garden Services a dezvoltat un sistem de colaborare cu persoanele fizice in care ambele parti au de castigat. Prin promovarea serviciilor si produselor noastre, va puteti rotunji veniturile cu sume consistente sau puteti obtine reduceri in aceeasi valoare.