Produs adaugat in cos
Continua Vezi cos
<

Proiecte rezidentiale

Proiecte rezidentiale

 In costurile de proiectare intra intocmirea releveului, aducerea la scara a schitelor, realizarea planurilor de structura (planurile instalatiei de udare, instalatiei electrice de lumini/prize, retelei de drenuri, amplasarea putului si instalatiei de pompare a apei), realizarea planurilor de plantare si trasarea aleilor, amplasarea elementelor de decor (gratar, loc de joaca, loc de odihna, foisor, lac, cascada, etc), elaborarea devizului estimativ al amenajarii in ansamblu.

Proiecte rezidentiale. Poza 212
Proiecte rezidentiale. Poza 213
Proiecte rezidentiale. Poza 214
Proiecte rezidentiale. Poza 215

 
     Deoarece este greu sa evaluam cat doriti sa cheltuiti pentru amenajarea gradinii dvs. va rugam sa ne ajutati in munca, spunandu-ne ce suma alocati amenajarii spatiului verde. Pe baza acestei informatii, proiectantul va elabora proiectul general, gandind apoi fiecare detaliu: cate si ce elemente de décor va include in proiect, ce materiale vor fi alese, ce operatiuni se for face, tehnologii vor fi folosite, ce detalii se vor executa si multe altele.
     Am precizat acestea deoarece la amenajarea unei gradini de 300 m.p. se pot cheltui la fel de bine 1.000 Euro sau 10.000 Euro. Arhitectul insa va percepe acelasi tarif: 300 Euro/proiect (pana in 300 mp). Pentru proiectarea gradinilor cu suprafete mai mari, nu ezitati sa ne contactati si veti afla tarifele de proiectare.